IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El panga, el peix més consumit a Espanya, al descobert

Se'n van consumir 50.000 tones a tot l'Estat l'any 2015

El panga es el peix més consumit d'Espanya. | Arxiu

El panga és el peix més consumit a casa nostra. El més sorprenent és que es tracta d'una espècie que, any rere any, disminueix la seva taxa de consum arreu d'Europa, però a Espanya creix i el 2015, segons la FAO, hi va haver un consum de 50.000 tones d'aquest peix.

Es tracta d'una espècie barata, fàcil de preparar i gairebé sense espines, de manera que el seu consum és propici a quantitats industrials. Però aquest dimarts, totes les veritats sobre aquest peix poden quedar al descobert a Cuatro. S'estrena la segona temporada de «En el punto de mira» i un dels reportatges inicials intentarà descobrir les incògnites que genera el consum massiu de panga.

El programa revelarà en quines condicions es cria aquest peix, que té el seu nucli principal al Vietnam, fins on viatjarà l'equip de Ricardo Pardo. Per què és el peix més barat del planeta? Té riscos per a la nostra salut? Consumim panga mentre creiem que ens serveixen lluç o bacallà? Un mar d'incògnites que aquesta nit poden quedar resoltes.


Comentaris

envia el comentari