IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Papa refusa una donació amb aquesta postdata: «No m'agrada el número 666»

Francesc va ser supersticiós en conèixer la quantitat que oferia el govern argentí

El papa Francesc, en una imatge d'arxiu, Foto: Emol

El Papa Francesc és supersticiós. Almenys, això es desprèn de la notícia que s'ha conegut fa pocs dies a través del portal Vatican Insider. El president de l'Argentina, Mauricio Macri, va fer un donatiu d'1.075.551 euros a la fundació Scholas Occurrentes, que dóna suport a causes benèfiques relacionades amb la tasca del pontífex. Aquesta quantitat de diners equival, en la moneda argentina, el peso, a 16.666.000, una xifra que no va agradar gens al màxim responsable de l'Església Catòlica.

Bergoglio té una afició força desconeguda per la numerologia i els acròstics i no li va fer gràcia l'estranya quantitat, a més de trobar-la força elevada. D'altra banda, un altre motiu que no va agradar al pontífex va ser que la premsa argentina havia qualificat el moviment com a estratègia d'acostament entre el govern de l'Estat i el Papat.

En qualsevol cas, Francesc va demanar a José María del Corral, president d'Scholas, que renunciés al donatiu afegint una posdata referent a la superstició del número 666.


Comentaris

envia el comentari