El pare de Pablo Raéz explica com estan portant la pèrdua i llança un missatge esperançador

Ha animat els joves a donar medul·la tal com feia el seu fill

El pare de Pablo Ráez, Paco, ha aparegut a 'Espejo Público' d'Antena 3 per fer la primera entrevista després de la mort del seu fill, i per donar un missatge esperançador i transmetre l'esperit positiu del seu fill. La defunció del jove de Marbella encara és molt recent i ha explicat que qui ho porta pitjor és la mare. «Està tot molt present. Ho veiem sempre que encenem la televisió», ha explicat Paco.

Tot i assegurar que no han assumit encara la mort del seu fill —i no com a personatge públic i televisiu— ha explicat com van portar que el seu fill es convertís en un símbol de lluita. «Ho portem. Ha passat molt poc temps i ho veiem a la tele. No hem pogut fer el dol que volem i estic aquí per demanar que el riu torni a córrer. La vida continua», ha explicat el seu pare.

«El futur està en els joves. L'ideal és que amb 18 anys adquireixin un compromís amb el fet de donar. Estem acostumats a donar diners i això dura poc. La donació adquireix un compromís. Quan un jove dona amb 18 anys, la seva medul·la dura uns 30 anys», ha animat Ráez.


Comentaris

envia el comentari