El passat desconegut entre Albert Rivera i Dani Mateo

Segons explica el presentador, ell i el líder de Ciutadans anaven junts a l'institut

L'humorista Dani Mateo en un dels seus monòlegs | La Sexta
 

Catalans, nascuts l'any 1979 i criats al Vallès Oriental. I no només això, també vivint a Madrid i coneguts els dos arreu l'Estat. Albert Rivera i Dani Mateo amaguen una relació que ve del passat, concretament de l'època quan eren estudiants. Dani Mateo, el presentador de 'Yu, no te pierdas nada' (Los40), còmic i col·laborador d''El intermedio' de laSexta, el van convidar el passat dissabte a 'laSexta Noche' i va donar a conèixer el passat que van compartir ell i el polític. 

Mateo va explicar que els dos protagonistes van anar a la mateixa escola i eren del mateix curs, tot i que mai no van anar junts a classe. A més, va fer pública una anècdota sobre Rivera, puntualitzant que ja de jove tenia inquietuds polítiques: «Recordo que un dia vam fer una copa i em va comentar que es volia posar en el món de la política». La seva resposta no va ser gaire conciliadora: «Jo li vaig preguntar si n’estava segur, i ell em va dir que era la seva vocació». De broma, el presentador li va deixar anar un comentari per intentar posar-lo nerviós: «Ves amb compte, Albert, perquè m’hi trobaràs de cara». I en certa manera, ha estat així, tot i que no van acabar d'aprofundir en les seves divergències ideològiques.

Anys enrere es deia que Rivera era un «gran orador»; ara s'ha vist que el seu lideratge a Ciutadans és gairebé inqüestionable. En relació a això, a Dani Mateo li van preguntar al programa de laSexta si quan eren joves ja es veia que Rivera acabaria sent líder d'alguna organització política, però ell va contestar que no: «No li veia vocació, no el recordo especialment participatiu, era un noi molt discret».

Segons Mateo, Rivera destacava en altres aspectes: «Era un noi molt guapo, capità de l’equip de waterpolo, tenia un cos de figura grega. Jo el mirava des de la moto amb les meves pintes de grunge i pensava, ‘quin fàstic que em fot aquest paio'; era odiós», va dir fent broma. En definitiva, una relació i un passat que tothom desconeixia i que Dani Mateo ha desvelat a 'laSexta Noche', on també ha dit de les seves parlant de Bertín Osborne i del mateix president espanyol Mariano Rajoy.

Albert Rivera al Congrés dels Diputats | Cedida

Comentaris

envia el comentari