ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

El patrimoni d'Ángel Nieto: així és el llegat que el pilot deixa als seus hereus

El 12+1 campió va invertir gran part dels seus diners en crear empreses, que actualment deixen beneficis econòmics molt elevats
El pilot Ángel Nieto va morir el passat dijous, 3 d'agost.  / Twitter

La trista notícia de la pèrdua d'Ángel Nieto ha commocionat el món. El 12+1 campió del món moria a Eivissa aquesta setmana després de vuit dies ingressat després de tenir un accident amb un quad. Durant tot el divendres, les mostres d'afecte i suport cap a la família del pilot no han deixat de tenir lloc i després del funeral, tindrà lloc l'enterrament, que irremeiablement donarà pas al repartiment del seu patrimoni, que recaurà en els seus fills i probablement en el seu nebot, Fonsi Nieto, que és considerat com a un fill més.

Gràcies als ingressos que Nieto va aconseguir pels seus 90 grans premis i els seus 12+1 campionats mundials, el pilot va poder invertir en la creació de companyies com Ángel Nieto Team SL, una societat que, tal com recull 'El Español', es va fundar en el 1986 i va començar dedicant-se a les activitats esportives per donar pas al sector de la construcció. En el 2015, la companyia va aconseguir una facturació de més de 67.000 euros. Més tard, es va convertir en administrador de la Cafeteria Pavones SL i va fundar Nieto Team SL, dedicada a realitzar activitats publicitàries.

 

Aquesta última registra una facturació anual de més de 256.000 euros, que se suma als beneficis d'unes altres també creades pel pilot, com a Altos de Salobreña SL, Duero-2006 SL i Es Cami de Biax SL, fins a la fundació de la seva ITV, en el 2014. Tot això, però, no va acabar aquí: Ángel Nieto va adquirir una discoteca a Vallecas, una botiga de carrets plegables de golf, un bar hawaià, un concessionari, diversos tallers i botigues de motos, i fins i tot va participar en la producció del musical 'Evita'. Amb els beneficis generats, el pilot va comprar-se una casa a Madrid i una altra a Eivissa, aquesta última, va poder veure's gràcies a la seva entrevista al programa de Bertín Osborne 'Mi casa es tuya'.

Tot i ser tancat, el Museu Ángel Nieto albergava una gran quantitat d'objectes del pilot com motos, premis i objectes personals que actualment tenen un altíssim valor econòmic i sentimental. Al marge de la possibilitat que aquests poguessin tornar a ser exposats al públic, és probable que es reparteixin entre els seus hereus o fins i tot que se subhastin, encara que la família probablement optarà finalment per conservar-los.Comentaris

envia el comentari