El periodista d''El Mundo', Pedro Simón, sorprèn les xarxes amb un article sobre Andrea Janeiro

CatalunyaDiari.cat

Imatge d'Andrea Janeiro | Cedida

Des que Andrea Janeiro Esteban va complir la majoria d'edat, s'han dit moltes coses sobre la filla de Belén Esteban, algunes bones, però sobretot dolentes. I és que veure el seu rostre per primer cop ha impactat moltíssim. Cal dir que fins i tot la policia va intervenir per aturar l'assetjament que estava patint a les xarxes socials, segons explica 'ESdiario'. Però també han estat molts els famosos que han sortit per defensar a través de les seves xarxes la filla de Jesulín de Ubrique. 

Aquest dimarts, el periodista d''El Mundo', Pedro Simón, ha anat una mica més lluny amb el seu article «Andrea y el pollo», amb el que ha posat la pell de gallina a més d'un lector, recuperant casos com el de Carla Díaz, que va posar fi a la seva vida amb 14 anys per escapar de l'assetjament que patia. «Cada vegada que veig un linxament me'n recordo de Carla. Cada vegada que els franctiradors decreten la peça de la setmana. Me'n recordo de Carla cada vegada que llegeixo un prehomínid que arma una frase com qui carrega una Smith&Wesson; cada vegada que veig un incendi i a moltíssima gent fora, mirant, no amb aigua, sinó amb bats de beisbol i un bidó de gasolina. Aquí hi ha qui insulta com qui fa gimnàstica matinal. Com una condició per començar el dia. Davant del mirall líquid, per tonificar, i per veure's més alt i guapo», ha escrit. 

El periodista ho deixa tot molt clar amb les seves paraules: «No m'agrada la tauromàquia. No m'agrada la caça. No m'agrada Belén Esteban. Ni el que diu. Ni el que fa amb la seva vida o el que va fer amb la de la seva filla (quan aquesta no es podia defensar). Però m'agrada menys aquest Ku Klux Klan. Aquelles torxes que encenen cada setmana els encaputxats de Twitter. És gent frustrada i acomplexada. Persones que en persona no dirien res. Els de sempre». Finalment, ha tancat el seu article sentenciant que «si no hagués passat el que ha passat, Carla Díaz tindria ara 18 anys». «Els mateixos que Andrea Janeiro», ha lamentat. Unes paraules que han sorprès més d'un, i que no han deixat indiferent ningú. 


Comentaris

envia el comentari