IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El perquè hi ha persones bones i dolentes

Els científics han trobat l'explicació a aquest fet

Els científics han determinat el perquè d'aquest fet. Foto: Cedida

Les matemàtiques podrien aportar-nos la clau del perquè algunes persones són més bones o més dolentes que altres, segons recull la publicació 'Science Daily'. I és que, investigadors de la Universitat d'Exter i la Universitat d'Estocolm, han desenvolupat un model matemàtic basat en les colònies de microorganismes.

D'aquesta manera, basant-se en el fet que el comportament dels éssers humans pot venir determinat per tendències genètiques heretades, que fins i tot poden predir les relacions socials, van arribar a la conclusió que existeix una propensió genètica. Pel que fa al model creat, permet entendre com l'entorn i l'instint poden influenciar la bondat o la maldat d'una persona.

Un dels investigadors, Sasha Dall, relata que el comportament dels humans és flexible, basant-nos en la informació que l'entorn ens ofereix. Tot i així, destaca que «hi ha espècies que confien en les instruccions heretades». D'aquesta manera, les variants genètiques amb què un neix determinarien el comportament de cada individu.


Comentaris

envia el comentari