IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Portal de l'Àngel, a Barcelona, és el carrer comercial més car de l'Estat espanyol

Costa 3.360 euros per metre quadrat i és el 20è carrer més car del món

El Portal de l'Àngel és el carrer més car de l'Estat espanyol | CatalunyaDiari.cat

L’organització empresarial Acotex ha publicat una llista dels carrers comercials més cars del món i el Portal de l’Àngel, a Barcelona, figura com a 20è del món i primer de l’Estat espanyol amb un cost mitjà de 3.360 euros per metre quadrat. Tal com explica el diari 'El País', en aquesta via comercial hi trobem marques com Zara, H&M, Tezenis o Desigual, i és que és un dels punts més freqüentats a Barcelona per al consum de moda tèxtil. La llista que ha presentat Acotex està encapçalada per quatre carrers de Londres: Bond Street (costa 25.000 euros per metre quadrat), Covent Garden (18.000 euros), Oxford Street (15.036 euros) i Sloan Street (13.560 euros).

El Portal de l’Àngel, el carrer comercial més car de l’Estat segons aquest informe, està per davant de carrers com Preciados o Serrano, a Madrid, que costen 3.300 euros mensuals per metre quadrat. El passeig de Gràcia, també a Barcelona, és la quarta via comercial més cara de l’Estat, amb un cost per metre quadrat de 2.880. 

Aquest informe d'Acotex ha comptat amb informacions adquirides d'altres estudis d'empreses com INE, Global Blue o Cushman & Wakefield, que cada any presenta les xifres dels carrers comercials més cars arreu del món. El Portal de l'Àngel fa més de tretze anys que és la via més cara de l'Estat: l'any 2004 costava al voltant de 2.200 euros mensuals per metre quadrat, i fa només tres anys rondava els 3.100 euros. 


Comentaris

envia el comentari