El Prat prepara el seu estiu més internacional

El Prat creix en tots els destins fora d'Europa per sobre de la mitjana espanyola

Aeroport d'El Prat (Barcelona) | ACN

Aquest estiu serà encara més internacional per a l'Aeroport d'El Part ja que, segons l'Observatori del Tràfic Aeri, les aerolínies posaran a la venda un 4% més de seients pel període estival comparat amb l'any passat. L'anunci de nous destins, aerolínies i d'infraestructures posaran a prova la seva operativa d'aquí a tres mesos. Mahan Air ha anunciat que volarà a Teheran i també caldrà veure l'impacte que tindrà la nova línia de baix cost de llarga distància anunciada per IAG (International Consolidated Airlines Group). 

Aquest estiu, segons informa 'El País', els EUA seran el mercat internacional que més creixerà, un 13% i serà gràcies a l'expansió del Norwegian, la companyia que ha instal·lat a El Prat una de les seves bases per viatges transatlàntics. Les rutes a San Francisco, Nova York, Los Angeles i Fort Lauderdale sumaran 250.000 seients més. American Airlines, que també estrena vol a Chicago, creix un 26% amb quasi 100.000 places addicionals. A més, des de la ciutat de Barcelona ja es pot viatjar a Washington, Atlanta, Charlotte, Miami i Filadelfia. 

Segons l'Observatori del Tràfic Aeri, a El Prat hi haurà aquest estiu 1,3 milions de seients més. Tot i que Vueling és la companyia que segueix tenint més oferta, Eurowings ha estat la companyia que més ha crescut amb un 183% respecte a l'any passat a causa de l'absorció de l'oferta de companyies del grup Lufthansa, Austrian i Swiss Air. El Prat Durant el 2016, El Prat va tenir un creixement en el mercat intercontinental amb un augment del 15,7% de passatgers i s'hi van afegir sis nous destins internacionals: Washington, Constantine (Argelia), Lima, Lahore i Islamabad. Barcelona ha aconseguit així ostentar el 44% de la quota de mercat de la zona d'Àsia i del Pacífic i créixer en tots els destins intercontinentals per sobre de la mitjana espanyola.


Comentaris

envia el comentari