El primer marit de Carmen Borrego podria estar preparant una exclusiva sobre la filla de María Teresa Campos

Les Campos podrien passar per un mal tràngol si es filtressin algunes informacions privades
El primer marit de Carmen Borrego podria fer una exclusiva. | Cedida

 

Durant el programa de ‘Sálvame’ que es va emetre ahir, Mila Ximénez va anunciar: «Agafeu-vos que venen dies moguts. Sobre Carmen Borrego molts mitjans em truquen, però jo vaig tancar aquest capítol amb la carta que vaig publicar. El que passa és quan agafes protagonisme, tens deutes morals que creies que estaven tancats». Davant la curiositat per l'enemiga de la filla de María Teresa Campos, Lydia Lozano va puntualitzar: «El seu primer marit sembla que vol parlar».

Aquest canvi podria fer molt de mal a les Campos que ja s'han vist afectades pel cessament de ‘¡Qué tiempo tan feliz!’, la participació de Bigote Arrocet a ‘Supervivientes’ i l'enfrontament entre Mila i Borrego. Com va confirmar Gemma López: «No estan preparades per gestionar això». María Patiño va afegir: «Podria explicar coses que es van poder viure. A mi no em preocuparia que parlés el meu primer marit, però hi ha certes coses...».

 

L'home en qüestió es diu Francisco Almoguerra i és realitzador de Ràdio Nacional d'Espanya. Ell i Carmen es van casar el 1989 i es van separar l'any 1996. Durant aquest període van tenir dos fills, José María i Carmen Rosa, que ara ja són adolescents. En el seu moment Carmen va assegurar: «L'error del meu primer matrimoni va ser casar-me tan jove. Però em va donar dos fills i no em penedeixo de res. Quan ets mare del primer fill, no saps on vas i et deixes portar».