IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El primer restaurant nudista de l'Estat obre les seves portes

A Innato no es podrà utilitzar el telèfon mòbil

  

Tot i que es tracta d'una iniciativa que més d'un tenia en ment, al final algú l'ha materialitzat. Els foodies i apassionats de la gastronomia ja poden gaudir des d'aquest diumenge d'Innato Tenerife, el primer restaurant nudista de l'Estat ubicat a San Isidro, al sud de l'illa. El propietari, Tony de Leonardis, es va inspirar en l'establiment londinenc The Bunyadi, i de fet volia anomenar igual el seu restaurant, però finalment un problema de drets d'autor el va fer canviar d'idea.

Tony declara que «la demanda ha estat molt gran», amb peticions d'arreu del món i amb presència de mitjans de tot Espanya a la inauguració. El menú costa 150 euros per parella i només es pot reservar a través d'Internet. Amb propostes tan trencadores com un «bufet afrodisíac presentat sobre espectaculars taules humanes», Innato ofereix solucions per a tots els gustos i necessitats, ja que els vegetarians també tindran els seus plats.

Fa uns anys el mateix local era un restaurant especialitzat en carn d'estruç. De fet, en una finca contígua, encara s'hi poden trobar 40 exemplars d'aquests animals. En qualsevol cas, el principal objectiu encara és donar a conèixer el negoci i obrir al març un càmping amb cabanes de fusta, convertint la granja d'estruços en un centre naturista.


Comentaris

envia el comentari