EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

El Princesa Sofía passarà a anomenar-se Sofía Diagonal

L’hotel canviarà de nom per primera vegada des de 1975
L'hotel Princesa Sofía ha demanat permís a la Casa Reial | Cedida

 

Jordi Mestre, vicepresident del Barça, ha decidit canviar el nom del seu famós hotel de Barcelona. El Princesa Sofía, que havia mantingut el mateix nom des de la seva fundació l'any 1975, canvia ara per anomenar-se Sofía Diagonal i reafirmar així la seva condició de cèntric. Segons el portal Crónica Global, fonts properes a l'hotel asseguren que «la renovació de 2017 ha servit per actualitzar les instal·lacions i la seva denominació. Sofía ja no és princesa ni reina».

Selenta Group, empresa propietària de l'establiment, ha demanat permís a la Casa Reial i aquesta no s'hi ha oposat. El nou Sofía Diagonal incorporarà, a diverses zones, la veu d'una acollidora dona amb el mateix nom que guiarà als clients a través de les instal·lacions. «Sofía donarà nom al bar de còctels i fins i tot a l'espai dels esmorzars, que es dirà Philosofía. Parlarà amb el client en primera persona i el convidarà a provar totes les experiències».

 

«Serà un hotel amb una gran oferta gastronòmica. Al Zuu Bar, que tindrà sopar i espectacle, donarà la sensació que hi passa sempre alguna cosa», explica un consultor hoteler. A més, Crónica Global assegura que el sector turístic hoteler està convençut que aquest nou Sofía Diagonal «funcionarà». «Es convertirà en un cinc estrelles capaç de rivalitzar amb l'oferta existent a Barcelona», opina un altre professional hoteler. 

 

Imatge de l'interior de l'hotel | CatalunyaDiari.cat