IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El rei Joan Carles compleix 79 anys

Sembla que serà un dia trist o poc festiu per l'exmonarca

Juan Carlos celebra el seu aniversari | Esdiario

El Rei Joan Carles celebra avui justament a la revetlla del Dia de Reis els 79 anys i tot sembla que serà un dia trist o poc festiu per l'exmonarca. Com és tradició en la Família Reial no se celebra en públic cap acte públic, a diferència d'altres casa reals i com en els anteriors anys sembla que ho està passant a l'estranger i sol a milers de quilòmetres de la seva família.

Els dos últims els va passar a Califòrnia, ja que es va deixar veure en el sumptuós hotel Beberly Wilshire, en Beberly Hills,  i l'anterior en el restaurant The Ivi, punt de trobada de les celebrities cinematogràfiques situat a Hollywood, on va passar també la Nit de cap d'any. Així mateix, apunta que el Rei passarà els seus 79 anys en algun lloc paradisíac del globus terraqüi encara que allunyat dels seus sers estimats.

S'acosta als vuitanta i tal com apunta el Mundo la idea no li acaba d'agradar perquè és de caràcter vital i encara que quan va abdicar no estava molt bé de salut sembla que aquesta ara ha millorat. Malgrat que està 'jubilat' aquest any ha viatjat a Argentina, Perú i República Dominicana per assistir a les investidures dels nous governants d'aquests països perquè actualment representa a Espanya en les preses de possessió dels mandataris. Això es va haver del fet que com que no hi havia govern desaconsellaven al monarca sortir del país.


Comentaris

envia el comentari