El rei Joan Carles i Marta Gayá es retroben a Irlanda

Els dos van ser a la inauguració d'una galeria d'art a l'església de Sant Joan Baptista de Clonmellon
El rei Joan Carles i Marta Gayá  | OkDiario

Aquest any, el rei Joan Carles no ha anat a Mallorca. Després de passar per Sant Tropetz i Sanxenxo, ha decidit viatjar fins a la ciutat de Clonmellon, un poble d'Irlanda situat a uns 80 quilòmetres de Dublín, aproximadament. Joan Carles no ha volgut mediatitzar aquesta aparició, però al final les càmeres l'han caçat al costat de la seva gran amiga Marta Gayá, amb qui «mai no ha estat tan feliç». El rei va decidir invitar-la a la reobertura d'una l'església que l'han convertida en galeria d'art, segons explica 'OKDiario'. Concretament, es tracta de l'església de Sant Joan Baptista de Clonmellon, que fa un parell de setmanes va obrir les seves portes després que estigués tancada per remodelació. 

El banquer Allen de Jesús Saginés-Krause i la seva dona, Lorena, íntims amics del monarca, van ser els amfitrions de l'esdeveniment, i és per això que Joan Carles no es va voler perdre aquesta cita. En el moment de la inauguració, el magnat va voler agrair-li al rei la seva presència i en aquell instant es va apreciar amb claredat la cara de Marta. A les imatges aconseguides per 'OKDiario' es pot veure Gayá vestida molt elegant. Portava una cua que li apartava tot el cabell de la cara i un abric de color rosa. 

 

Unes 100 persones van assistir a l'església per veure com havia quedat. Entre ells, una fotògrafa que es va encarregar d'immortalitzar la visita del rei per a la premsa local. La reportera va aconseguir diverses imatges de Joan Carles, però no surt en cap la seva acompanyant. Possiblement, l'entorn dels Krause va demanar que Gayá no sortís publicada a cap mitjà. Cal destacar que és la primera vegada, després de molts anys, que els dos coincideixen, ja que la seva relació sempre s'ha mantingut en secret.

 

 Comentaris

envia el comentari