El rei Joan Carles sofreix un atac d'ira durant un sopar a Madrid

La cita havia estat organitzada pel seu amic, Pepe Fanjul, a qui no va dubtar a mostrar el seu empipament per la presència dels fotògrafs

El rei Joan Carles no es va tallar a l'hora d'esbroncar al seu amic Fanjul | Cedida

El rei Juan Carlos ha sorprès a tots després de protagonitzar un sonat empipament en públic. L'emèrit rei assistia a un sopar al costat del seu amic, l'empresari del sucre Pepe Fanjul, que s'havia organitzat en el restaurant Amazónico de Madrid i a la qual no va poder evitar que diversos reporters i fotògrafs assistissin a la cita per fotografiar als assistents, la qual cosa va provocar un tremend empipament a don Joan Carles quan va fer la seva aparició i va veure l'interès suscitat entre les càmeres.

I és que tal com ha recollit el portal 'Chic', el periodista Carlos Pérez Gimeno explicava el succeït en esRadio: «En la cantonada estaven els fotògrafs traient a la gent. Estan allí permanentment, però a aquest senyor no li fa falta ni la premsa ni els fotògrafs, és immensament ric. El que va passar és que, veient que hi havia moviment, van anar cap enllà. Quan apareix Juan Carlos, una vegada va entrar, li va escridassar Fanjul, dient que no li agrada que li captin en aquest tipus de coses». Davant l'arravatament i l'atac d'ira que va patir l'emèrit rei, Fanjul es va defensar explicant-li que ell no havia cridat a ningú i que únicament s'havia encarregat de planejar el sopar.

Després d'aquesta disculpa, sembla que don Joan Carles es va relaxar i fins i tot va posar amb la seva amiga Cristina Macaya. Al sopar, va assistir un important nombre d'empresaris i membres de la jet-set. Una assistència tan multitudinària que va fer que el restaurant tanqués les seves portes per poder acollir tal esdeveniment. Malgrat el sonat de la discussió, sembla que tot ha quedat en una anècdota atribuïda pels mitjans a l'humor canviant del monarca, que han recordat el moment en el qual li va donar un cop de mà a Sofia quan pujaven en el Obradoiro.


Comentaris

envia el comentari