El reporter de 'QTTF' Torito, sense feina a la televisió després de la cancel·lació del programa

En tornar d'Estats Units esperava incorporar-se de nou a l'espai de Telecinco on portava anys col·laborant, però no ha estat possible

Torito  | cedida

El reporter de Telecinco conegut per les seves rastes no està passant pel seu millor moment a nivell econòmic. Torito va tornar a Espanya fa unes setmanes, després que naixés el seu fill Nathan per gestació subrogada, a Estats Units. No obstant això, la volta a la feina no ha estat com ell esperava. I és que després d'abandonar el magazine ‘Hora Punta’, de Javier Cárdenas, el reporter esperava incorporar-se de nou al programa on portava anys col·laborant, ‘Qué tiempo tan feliz!’, però això no ha pogut ser ja que Telecinco ho ha cancel·lat.

D'aquesta forma, de moment només compta amb el llançament del seu llibre titulat ‘Ácido’, com a font d'ingressos. D'altra banda, ara el menorquí ha de proporcionar totes les cures necessàries al seu fill nounat, per la qual cosa no tindrà fàcil. Menys encara, tenint en compte que va haver de fer una gran inversió econòmica per poder ser pare, concretament 7.000 dòlars, on es va deixar part dels seus estalvis. Així ho va confirmar en una entrevista en el ‘Deluxe’ on va dir: «vaig deixar de sopar amb amics, de prendre copes i fins i tot venia amb metro al plató de Telecinco per estalviar diners i posar-ho en una guardiola».


Comentaris

envia el comentari