ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

El ridícul espantós de Manel Navarro d'Eurovisió en 'First Dates'

Les xarxes han aprofitat per mofar-se del jove artista

Manel Navarro no va ser reconegut per un dels participants de 'First Dates' | cuatro

‘First Dates’ no deixa de superar-se. És normal que amb aquesta audiència i amb aquest seguiment a les xarxes socials segueixin buscant moments televisius molt potents per seguir triomfant. I gran part de l'èxit es deu a l'equip del programa, començant pel presentador, Carlos Sobera, els ja mítics cambrers i fins i tot la seva veu en off. Però no ens podem oblidar de les visites sorpreses, i l'última ha donat molt de què parlar.

Manuel Navarro, el representant espanyol a Eurovisió que en els pròxims dies s'embarcarà en una gira per promocionar 'Do It For Your Lover' per Londres, Tel-Aviv, Ámsterdam o Portugal, va tenir temps per passar-se pel restaurant més famós de la televisió. Però les coses no van sortir com ell esperava. La idea era que sorprengués Alejandra, una 'eurofan' que es trobava sopant amb la seva cita a cegues, Héctor. Aquest sopar es va veure interromput per l'aparició de Navarro i l'alegria de la jove, que va al·lucinar amb la sorpresa. Héctor, en canvi, ni tan sols va reconèixer al cantant.

Manel Navarro va interpretar la cançó amb la qual concursarà a Eurovisió. | cuatro

 

«Surts a Eurovisió? És que no et conec», li va dir amb sinceritat. «Sí», va assentir Manel. «És el nostre representant!» va exclamar llavors una entusiasmada Alejandra. I clar, el fet de no ser fan del festival, li va fer perdre bastants punts al pretendent. Per sort, van trobar altres punts en comú, com les sèries, i al final Héctor i Alejandra van dir que sí a una segona cita. Les xarxes, una vegada més, van aprofitar el moment per riure's que el cantant no volgués deixar la beguda, sortint de plató amb ella.


Comentaris

envia el comentari