INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

El Rincón de Giorgio, Auron Play, 8cho, Tri-line i Loulogio són els youtubers catalans amb més seguidors

El més seguit té més de 6 milions de subscriptors

 

El fenomen youtuber cada cop està més de moda. Catalunya no n'ha estat una excepció i youtubers catalans com El Rincón de Giorgio o AuronPlay tenen milions de seguidors. Segons 'Initec', El Rincón de Giorgio, de Manresa i gestionat per Jordi Wild, és el que té més subscriptors a Catalunya amb més de 6.500.000, i es tracta d'un canal d'entreteniment basat en videojocs, curtmetratges i paròdies humorístiques. 

 

AuronPlay, de Badalona i gestionat per Raúl Álvarez Gens, és el segon de la llista amb més de 5.500.000 de subscriptors. Aquest canal, també de vídeos còmics, es caracteritza pel seu 'haterisme' i humor crític de reaccions a altres vídeos de Youtube.

 

 

El tercer és 8cho, gestionat per Daniel García Sánchez i que fa vídeos de tops sobre temes relacionats amb anime i el Japó, o bé de fets misteriosos o curiosos.

 

El quart és Tri-Line, amb 3 milions de subscriptors. De Manresa i gestionat per Carlos García Sánchez (germà del que porta 8cho), utilitza diversos continguts de tops, i tot i que al principi pujava majoritàriament vídeos d'anime i manga, ha anat canviant.

 

 

 

Loulogio tanca aquest top-5 una mica allunyat dels altres, amb 724.000 subscriptors. De Badalona i gestionat per Isaac Sánchez González, es va fer famós gràcies a vídeos humorístics on canviava l'àudio a la imatge, com La Batamanta.Comentaris

envia el comentari