IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El sabadellenc Manel Navarro serà el representant d’Espanya a Eurovisió

El jove de 20 anys va ser escollit pel jurat d’'Objetivo Eurovisión'

Manel Navarro, el jove de Sabadell que representarà Espanya a Eurovisió | Cedida

Sis contrincants s’enfrontaven en la nit d’ahir 11 de febrer per poder participar a la final del mític Festival d’Eurovisió. Les propostes eren Paula Rojo, amb el seu Lo que nunca fue, Mario Jefferson, amb Spin my head, Maika Barbero, amb Momento crítico, Mirela amb Contigo, Leklein amb Ouch i Manel Navarro amb Do it for your lover.  Finalment, el representant que viatjarà a Kiev el 13 de maig serà el sabadellenc Manel Navarro, amb una cançó en anglès amb algunes parts en castellà.

Jaime Cantizano, Virginia Díaz, Xavi Martínez i Javier Cárdenas eren els components del jurat i els conductors de la nit. La votació va estar ajustada, i va ser Virginia Díaz la que va donar el vot de desempat que va posicionar a Manel Navarro com a guanyador del concurs. L’intèrpret va ser el més votat pel jurat amb 34 punts, però no pel públic, que va escollir a Mirela i va donar lloc a l’empat.

La decisió va generar una gran polèmica al plató, on els fans de Mireia guanyaven per majoria i on es van viure moments de tensió. «Ho he passat malament i no m’ho mereixo», va dir Manel, afectat, dedicant-li una botifarra als assistents. Els seguidors de Mirela es van encendre i van acabar xiulant, cridant i esbroncant al guanyador i no van parar fins que la pròpia cantant va demanar calma, una escena que va ser tot un espectacle. Si a això sumem les sospites de 'tongo' que ja circulen per les xarxes, tenim tema assegurat per a moltes setmanes.


Comentaris

envia el comentari