IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El secret de Cristiano, descobert per una parella de lesbianes

S'ha revelat que el fill de CR7 és fruit d'un ventre de lloguer

Raquel Rosa i Andreia Domingos | Cedida

Raquel Rosa, la neboda de l'exprimer ministre portuguès, Pedro Passos Celho, fa dies que omple els titulars lusitans per defensar el seu dret a tenir un fill amb la seva parella, Andreia Diumenges, a través d'inseminació artificial. El procediment es va dur a terme a Madrid i va generar una gran polèmica a Portugal, raó per la que Raquel Rosa, indignada, ha fet públic el secret sobre el fill de Cristiano Ronaldo, tal com ha explicat EsDiario. 

«Si Cristiano Ronaldo va pagar per tenir un fill fruit d'un ventre de lloguer, per què jo no puc fer una cosa així? Algú sap qui és la mare del fill de CR7?» són les declaracions de Rosa, que assegura indignada que ningú ha investigat sobre l'origen del nen perquè Cristiano és futbolista. Ella només exigeix el mateix tipus de respecte per la seva elecció de tenir un fill amb la seva parella Andreia.

No és la primera polèmica que esclata a Cristiano Ronaldo en els últims dies, i és que Daniella Chávez, la conilleta playboy que fa uns mesos va presumir d'haver tingut una relació amb el futbolista, ha reconegut en una entrevista que es va inventar la història i que amb el jugador del Madrid mai ha tingut res.


Comentaris

envia el comentari