El senzill truc per acabar ràpidament amb les formigues de casa teva

Segueix aquests tres passos

Adéu a les formigues. Foto: cedida.

Una de les pitjors coses que arriba de la mà amb l'estiu és l'augment considerable de formigues. Tots recordem algun matí d'estiu on ens hem despertat i ens hem trobat la cuina o alguna altra habitació plena d'aquests petits animalons que recullen les engrunes del sopar del dia anterior. El portal UPSOCL, però, ens ensenya un truc genial per acabar fàcilment amb elles:

Es tracta d'una solució de bòrax i sucre. No us espanteu, el bòrax, també conegut com a borat de sodi,  és un químic que es troba sovint en detergent per rentar roba però també pot ser útil en altres àrees de la casa. Però el que ens importa en aquest cas, és que el bòrax és altament verinós per a les formigues encara que relativament segur per als éssers humans. Sobretot si es compara amb la majoria dels pesticides més venuts. El podeu comprar per internet o a partir de les farmàcies. Un cop el tingueu, seguiu aquests tres simples passos:

- Per fer el parany mata formigues primer barreja una o dues cullerades de bòrax amb mitja tassa de sucre en un recipient.

- Després agrega una tassa i mitja d'aigua tèbia fins que tot es dissolgui.

- Guarda-ho en un lloc on quedi clar que és la solució contra les formigues per evitar accidents.

Una de les formes més efectives és mullar aquest líquid amb cotó, de manera que atrauràs les formigues cap a la teva trampa mortal. La idea és que les formigues trobin aquesta font de menjar i convidin a la resta de la colònia al verí. A més, algunes portaran el verí cap a la seva "llar" el que també t'ajudarà a matar tota la colònia.


Comentaris

envia el comentari