El seu amo va rebre el pitjor pronòstic i va decidir que havien de gaudir fins al final

La tendra història d'aquesta gossa i el seu amo

L'home va planejar el millor viatge per acomiadar la seva gossa. Foto: Robert Kugler

Tots coneixem la dita que diu que el gos és el millor amic de l'home. I és que, és evident que els animals i els seus amos estableixen forts vincles emocionals. En aquest cas, la història d'en Robert i la seva gossa Bella no deixa de banda aquests estrets lligams. Tal com recull el blog Travel and Leisure, la gossa va ser diagnosticada d'un osteosarcoma i a en Robert se'l va informar que, com a conseqüència, haurien d'amputar-li una de les potes davanteres i que només viuria entre tres i sis mesos.

Després d'aquesta notícia tan negativa, l'amo de la gossa va pensar que havia de regalar-li el millor viatge a la seva companya, un viatge per tots els Estats Units. Així, un cop la labrador va superar la intervenció, van emprendre junts el camí començant a Chicago. De fet, el jove havia acabat recentment els seus estudis però, va decidir endarrerir la recerca de feina per acompanyar la seva gossa els últims dies de la seva vida.

Tot i que no s'ho havia plantejat en cap moment, el viatge va suposar una gran experiència per a en Robert, que va perdre el seu germà a la guerra d'Iraq, l'any 2007, i a la seva germana uns anys després en un accident de cotxe. Així, el viatge també va remoure la consciència de Kugler. D'aquesta manera, l'amo i la seva gossa van superar els tres mesos de viatge i ell va decidir que havien de continuar viatjant. De fet, actualment, contra tot pronòstic, un any i mig després, la gossa continua lluitant i gaudint.


Comentaris

envia el comentari