IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

El seu pare va aconseguir que la tomba de la seva mare destaqués per sobre de la resta

La tendra història d'aquest vidu que t'encongirà el cor

L'home visita dos cops al dia el cementiri. Foto: Cedida

És habitual que les famílies dels difunts visitin els cementiris per mantenir en perfecte estat els nínxols i les tombes on reposen els seus éssers estimats. Tot i així, la història d'aquest ancià entendreix qualsevol. I és que, segons explicava Roger Reissig al seu perfil de Facebook, el seu pare visita cada dia el cementiri des que va morir la seva mare per mantenir lluent la seva tomba.

Segons relata Reissig, el seu pare visita dos cops al dia la tomba de la seva dona difunta i en rega la gespa que hi ha al voltant. A més d'això, l'home s'encarrega de canviar les roses que són sobre la làpida cada cop que comencen a fer-se malbé. El seu fill destaca que «la tomba de la meva mare és una de les úniques que ha aconseguit un aspecte bonic destacant per sobre de la resta».

Però la història no acaba aquí. I és que, segons relaten, el pare de Reissig va trobar-se amb la vídua d'un sergent de les Forces Aèries nord-americanes al cementiri i van començar a compartir històries sobre els seus respectius difunts. Un fet que va portar al vidu a regar també la tomba del sergent difunt declarant que és «el mínim que pot fer després d'haver-se sacrificat per tots nosaltres».


Comentaris

envia el comentari