IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Siam Park de Tenerife, el millor parc aquàtic del món

Els usuaris de TripAdvisor l'han escollit per tercera vegada consecutiva

Una de les genials atraccions de Siam Park | Cedida

Si ets un afeccionat dels parcs aquàtics, has de saber que el millor parc aquàtic del món el tens més prop del que et creies. És el parc aquàtic Siam Park i es troba a Tenerife, i ha estat escollit pels usuaris de TripAdvisor com el més impressionant del planeta, segons explica el Huffington post. És la quarta vegada que el parc obté aquest títol, que la web de viatges atorga tenint en compte la quantitat i qualitat dels comentaris, a més de les classificacions que els usuaris escriuen a la pàgina durant tot l'any. El parc compta amb unes atraccions extraordinàries de les quals destaquen, 'Vulcano', 'Dragçon' i 'Naga Racer'.

Siam Park és l'únic parc espanyol que s'ha colat en la llista dels millors 25 del món i d'Europa, obtenint en tots dos rànquings la millor posició. A la llista del top espanyol també obté aquest lloc, convertint-se a més, amb l'únic parc aquàtic del país que està a la llista dels 25 millors parcs aquàtics del món. A continuació, us afegim altres cinc bones opcions del nostre panorama nacional que, encara que no es troben a la llista, segueixen sent una fantàstica opció per refrescar-nos i prendre'ns un descans de la rutina.

Parc de Aqualandia | Cedida

 

Aqualandia, a Benidorm. És un parc molt familiar i amb una atractiva oferta per a aquests dies de calor en els que ens voldríem arrencar la pell a tires. Una recomanació interessant que a més, es troba en el rànquing nacional.

Atracció de l'Aquapark Flamingo | Cedida

 

Aquapark Flamingo, a Alacant. És un divertit parc aquàtic pensat per a tota la família, les piscines ofereixen un lloc perfecte per banyar-se i hi ha moltes atraccions de tobogans per satisfer el gust de tota la família.

Vista aèria del parc aquàtic Costa Caribe | Cedida

 

PortAventura Carib Aquatik Park, a Salou. Es tracta d'un parc àmpli i ple de bones atraccions, a més, ofereix packs que permeten combinar la visita al parc aquàtic amb una visita normal al parc d'atraccions situat just al costat. Ideal per passar un parell de dies gaudint de ràpids tobogans, aigües amb diferents moviments i altres ofertes aquàtiques.

Tobogan de Water World | Cedida

 

Water World, a Girona. Una interessant oferta per arnar-hi en família: piscines d'ones, atraccions de tot tipus i sobretot, tobogans aquàtics en es que és una experiència única llençar-s'hi.


Comentaris

envia el comentari