El significat ocult de cinc marques conegudes

Logos d'Audi o Coca-Cola amaguen històries interessants darrere

Hi ha logos que amaguen significats ocults | Reuters

 

Cada dia veiem molts logotips diferents, tant si estem a casa com si sortim al carrer. El que molta gent desconeix és que, darrere d'aquestes marques conegudes, hi ha una història interessant darrere. El diari britànic The Independent n'ha fet una llista, de la qual en seleccionem cinc:

-Audi: Els anells del logo d'Audi signifiquen la unitat de les quatre empreses que es van integrar en la firma. Per la seva semblança amb els anells olímpics l'empresa va passar per un procés judicial amb el COI, que no va perjudicar l'empresa alemanya.

-Lamborghini: El clàssic escut de Lamborghini exhibeix un toro envestin. El creador de la marca era amant dels toros i evoca a Taure, el signe zodiacal. Tots els nombres dels seus cotxes subscriuen aquesta passió per aquest animal.

-Coca-cola: Involuntàriament el logo va resultar tenir la imatge de la bandera de Dinamarca i es va deixar així perquè aquest país es considera el lloc més feliç del món.

-Govern nord-americà: El logo del govern d'Estats Units conté un anell amb 32 xifres, que són codi amb el text de la missió de l'ordre cibernètica encriptada.

-LG: La part rosa del logotip d'LG és una cara amb un ull picant l'ullet, però hi ha gent que afirma que és una modificació de Pac-Man.


Comentaris

envia el comentari