IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Sindicat de Policies de Catalunya felicita Sant Valentí amb un cor fet amb bales

La felicitació no ha agradat a alguns usuaris, que han considerat que no es pot comparar l'amor amb la violència i les bales per matar

El Sindicat de Policies de Catalunya ha volgut sumar-se a les diverses celebracions i felicitacions de Sant Valentí que s'han succeït a les xarxes socials. Per fer-ho, han compartit una imatge d'un cor amb el text «Que tingueu un feliç dia de Sant Valentí policial» seguit d'unes emoticones somrients, però el missatge no ha tingut la repercussió que buscaven. A la publicació es pot veure que el cor està construït a base de bales, cosa que ha despertat la indignació d'alguns usuaris, i un d'ells fins i tot ha comentat que «Disculpeu, com podeu compartir i comparar l'amor amb bales de matar? Quanta ignorància!».

Altres usuaris han volgut rebaixar l'ambient, dient que «Quina pell més fina nanos, això sí, després no critiqueu que aquest dia el representi un paio amb ales i arc amb fletxes...», mentre que el mateix compte de Facebook ha volgut defensar-se dient que «ningú ha fet apologia del masclisme, ni del sexisme ni tampoc de l'assassinat. Feliç dia de Sant Valentí per a tu també però amb un cor o el que vegis oportú».


Comentaris

envia el comentari