IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

El Sónar es tanca amb 123.000 visitants, xifra rècord del festival

Els organitzadors valoren la presència del nou escenari Sonar XS i la bona rebuda de les activitats paral•leles a la ciutat

El Sónar es tanca amb 123.000 visitants, xifra rècord del festival. | ACN

El Sónar ha rebut el millor regal avançat pel seu 25 aniversari, que se celebrarà el 2018. L'edició d'enguany ha registrat rècord d'assistència amb més de 123.000 persones que hauran passat per algun dels tres dies del festival o participat en alguna de les activitats programades a banda de les del recinte Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona. Un 52% del públic és estranger i el 48% restant de Catalunya i l'estat espanyol. Entre els factors més valorats pels organitzadors hi ha hagut l'èxit d'assistència a les activitats paral·leles celebrades a indrets com el CCCB o el Disseny Hub, i la incorporació de l'escenari Sónar XS, amb capacitat per a 500 espectadors i que ha contribuït a «diversificar» el públic, arribant als més joves amb propostes «gamberres» i «incipients». «És un treball natural que ens fa molt contents, de connectar amb un públic que ni havia nascut quan el festival va arrencar», ha dit Enric Palau, codirector del Sónar.

La direcció del festival no ha volgut avançar res de l'edició 25 del Sónar. «Ni tan sols ens hem plantejat res», ha dit en roda de premsa Ricard Robles, codirector del certamen. El que sí que estan clares són les dates: 13, 14, 15 i 16 de juny, en el que s'inclou el dimecres amb el 'set inaugural' que enguany ha estrenat la islandesa Björk. «Hem trobat enguany un públic que més que mai estava interessat a descobrir i deixar-se sorprendre i divertir-se», ha dit Palau qui també ha apuntat que l'espai professional Sónar + D ha aplegat 5.500 professionals de 75 països, amb sessions de 'networking' en el que s'ha hagut de penjar el cartell de 'sense entrades'. Després de Barcelona, el Sónar segueix a altres indrets del món. Les pròximes cites són Buenos Aires (26 novembre), Bogotà (2 desembre), Reykjavík (16 i 17 de març), Hong Kong (17 de març) i Istambul, els dies 30 i 31 de març de 2018.


Comentaris

envia el comentari