IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El sorprenent canvi físic de David Bustamante en el qual ha augmentat de pes

El cantant ha guanyat uns quilos de més i ha perdut els seus abdominals i bíceps

Imatge de Bustamante en la comunió de la seva filla Daniella | Cedida

David Bustamante travessa una difícil situació sentimental que està afectant en el seu caràcter i també en el seu aspecte físic. Des que el cantant i Paula Echevarría decidissin replantejar-se el seu matrimoni, se li veu angoixat en sentir-se observat i jutjat. Encara que la porta de la reconciliació segueix estant oberta, la inestabilitat entre ells ha fet que el cantant s'hagi replantejat la seva vida.

Segons informa 'L'Español', Bustamante ha abandonat els seus hàbits anteriors i això li ha portat a guanyar pes, com podem apreciar en les imatges de l'artista en la comunió de la seva filla Daniella. El cantant va aparèixer en l'esdeveniment amb uns quilos de més, i els seus abdominals i els bíceps que portava lluint en estius anteriors han desaparegut. A més de la seva separació, el càntabre hauria abandonat l'esport. Passarà tot l'estiu amb la seva gira de concerts i en centrar-se en la seva professió ha deixat aparcats el golf i el pàdel. Fa poc en una entrevista al programa de Risto Mejide 'All you need is love... o no' ja vam poder apreciar el canvi físic en el cantant.

De fet, no és la primera vegada que es parla del físic de Bustamante, ja que en l'estiu anterior vam poder veure al cantant a la platja amb pèl en el pit i una mica de panxa. Bustamante no va encaixar bé les crítiques i va arremetre contra tots els que van parlar del seu augment de pes. «Cada dia, quan m'aixeco nedo prop d'una hora. Faig esport cada dia, per tant la meva pujada de pes no posa en risc la meva salut, ja que no tinc obesitat. Hi ha persones que en èpoques d'estrès apaguem l'ansietat amb el menjar, i no és agradable que gent sense escrúpols t'estigui recordant contínuament que no estàs en el teu pes», va dir el cantant sobre el tema.

David Bustamante al programa 'All you need is love... o no' de Risto Mejide | Cedida

Comentaris

envia el comentari