El sou de Chayo Mohedano, al descobert

La cantant estaria cobrant una mitjana de 1.200 euros per actuació
Surt a la llum el sou de Chayo Mohedano  | Cedida

 

La filla de Rosa Benito, Chayo Mohedano, es troba immersa en la promoció del seu nou single, «A la que venga», que a més l'està portant per diferents punts del país coincidint amb la programació festiva que moltes localitats celebren al llarg de l'estiu. En aquest context, el programa 'Cazamariposas' ha contactat amb un expert musical que ha revelat, entre altres, quin seria el sou de la cosina de Rocío Carrasco: «Pot estar rondant ara mateix els 1.200 euros... Entre 750 i 1.500 euros», ha revelat.

No obstant això, la veritat és que aquestes xifres podrien elevar-se en el cas que la cantant actués al costat de la seva mare: «Seria molt més alt si anés acompanyada de la seva mare, Rosa Benito. Perquè Rosa Benito és un reclam». A més, l'expert va explicar que el nombre d'actuacions de Chayo decau molt a l'hivern: «Chayo sí que és cert que té concerts durant tot l'any, encara que a l'hivern té moltíssims menys. La meitat de la meitat del que pot tenir a l'estiu».

 

Rosa Benito amb la seva filla, Chayo Mohedano | Lecturas

 

D'igual manera, el programa també va aprofitar l'ocasió per fer referència a alguns dels artistes que han passat per 'Operación Triunfo', cantants sobre els quals l'expert va explicar: «De la primera edició, hi ha alguns que han cobrat en temporada alta uns 8.000 euros. I després artistes grans pots tenir des dels 24.000 euros. Una Nuria Fergó, que es podria dir que té un caixet mitjà, i després podem parlar d'una Rosa López que és un caixet alt».