IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El sulfat de sodi podria ser la causa que se'ns tallin els llavis

Es troba sobretot a la pasta de dents, i això afecta a la nostra boca

El sodi pot ser la causa per la qual se'ns tallen els llavis  | Cedida

Un usuari de Reddit pot ser l'heroi sense capa que ens salvi a tots de tenir els llavis esquerdats constantment, ja que pot haver ensopegat amb l'autèntica raó que això ens passi. Segons va escriure l'usuari del portal web, dannelinflannel, els «llavis tallats han estat la perdició de la meva existència des de la meva infància. Jo tenia aquest problema crònic i res del que fes m'ajudava a reduir-ho».

Els llavis secs i estellats són la maledicció de l'hivern, però no és només el vent gelat del nord el que els provoca. I és que algunes persones, després de sotmetre's a un experiment, van veure una millora increïble canviant un sol producte de cosmètica de la seva rutina: la pasta de dents. Segons The Sun, l'usuari explica que «vaig comprar un Sensodyne ProNamel petit perquè el canvi de pasta de dents és una decisió difícil. El vaig canviar per un d'especial per dents sensibles i em posava vaselina dues vegades al dia als llavis».

Segons l'usuari, el canvi és brutal en tan sols una setmana, tot i el fred de l'hivern. La raó d'això és que la pasta de dents conté aromes, conservants, agents colorants, abrasius, detergents, agents aglutinants, humectants, antisèptics, antiàcids i sals de fluorur, pel que és probable que un d'aquests components pugui causar alguna reacció als nostres llavis. Alguns ingredients produeixen hipersensibilitat i la consegüent aparició d'esquerdes als llavis, com pot ser el sulfat de sodi.


Comentaris

envia el comentari