El suposat amant de Chabelita assegura que van embolicar-se a esquenes de l'Alejandro

Assegura que van embolicar-se al lavabo de la discoteca mentre els seus amics distreien al seu marit
Chabelita i el seu marit Alejandro | Cedida

Avui, 10 d'agost, ‘Informalia’ compartia nova informació sobre la suposada infidelitat de Chabelita. I és que, segons sembla la filla d'Isabel Pantoja ha estat infidel a Alejandro, el seu marit, aprofitant un viatge al Perú. No obstant això, la mateixa Chabelita va assegurar que la informació era falsa i va negar per activa i per passiva que existís un altre home en la seva vida. En aquell moment va sorgir la polèmica, ja que el presumpte amant, Assad, molest per la seva rotunditat, es va manifestar a ‘El programa del verano’ on va defensar la seva versió: «Em vaig embolicar amb ella en el lavabo d'una discoteca, mentre les seves amigues entretenien la seva parella», va explicar.

Assad era el relacions públiques de la discoteca i, segons explica, va conèixer Chabelita quan aquesta va aparèixer al local. «Ens vam conèixer a una discoteca del Perú, després del concert de la seva mare, vam beure una mica, vam anar a ballar. Van passar coses des de la primera trobada, ella em va robar un petó, em va fer un petó per primera vegada, jo no sabia qui era però va ser ella la que va iniciar el contacte amb mi». Tot això va passar quan Chabelita estava soltera, el passat mes de març. No obstant això, la història continua i Assad relata: «Em va convidar a venir. Estàvem en coquetejant molt per WhatsApp, per això hi ha proves del que dic. El viatge que va fer al juliol al Perú era per veure'm a mi». La cosa entre tots dos semblava idíl·lica, no obstant això, poc abans de viatjar a Perú, Chabelita va tornar amb Alejandro, i el futur amb Assad es va veure truncat.

 

Llavors, el suposat amant, narra com va descobrir que venia amb l'Alejandro, el seu marit, a través d'una amiga en comú. «Una amiga en comú em va dir que arribava amb sorpresa, aquí em vaig assabentar que venia amb Alejandro», van ser les seves paraules exactes. I és justament aquí, quan suposadament, Chabelita va embrutar el seu matrimoni amb una infidelitat. De fet, Assad relata sense cap classe d'embuts com ho van fer per a, entre tots, enganyar l'Alejandro: «Escrivia a una altra persona per parlar amb ella perquè ella estava amb el seu nuvi. Llavors vaig rebre un missatge que deia: ‘Vine al lavabo ja’», i afegeix, «Quan estava amb el seu nuvi va haver-hi un episodi... Ella i jo vam tancar-nos en el bany d'una discoteca i ens vam embolicar mentre les seves amigues entretenien el seu marit. Al lavabo van passar-hi coses». Finalment, Assad va voler dirigir-se a la mateixa Chabelita a qui li va dedicar les següents paraules: «Que no digui més mentides, que les mentides tenen les potes curtes».Comentaris

envia el comentari