El Tekila guanya la segona edició de ‘Got Talent’

El peculiar nombre de moviments corporals d'Antonio es va imposar a la gran final del concurs i va provocar un rebombori important a les xarxes socials

Aquest dimarts va arribar a la seva fi la segona edició del concurs ‘Got Talent’ i ho va fer amb molta polèmica. El curiós espectacle de ball d'Antonio, «el Tekila», es va imposar a Samuel i al grup de ball Progenyx obtenint el 26% dels vots del públic emesos a través de la pàgina web de Telecinco.

La seva curiosa actuació a les gales li va permetre classificar-se en una de les semifinals, en què va ser un dels més votats pel públic, aconseguint també passar a la gran final. El pintor, amb el seu triomf, s'ha emportat un cotxe i un premi en metàl·lic de 25.000 euros, però la seva victòria no va passar desapercebuda. 

La decisió no li va agradar a gaire gent. Risto Mejide va abandonar el plató abans que Antonio es proclamés com a vencedor del programa produït per Fremantlemedia. A més, durant tota la nit, la final de ‘Got Talent’ va ser tendència a tot l'Estat i molts usuaris de les xarxes socials han aprofitat la seva etiqueta de Twitter per mostrar-se en contra de la victòria del participant natural dels Santos de Maimona, Badajoz.


Comentaris

envia el comentari