IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El temps d'espera per renovar el DNI a l'Hospitalet de Llobregat és de 39 dies

La renovació a l'Hospitalet del document d'identitat té un dels temps d'espera més llargs de Catalunya, segons informa 'LHdigital'

Si vols renovar el DNI a l'Hospitalet de Llobregat, hauràs d'esperar 39 dies | Policia Nacional

Si vols renovar el DNI a l'Hospitalet, hauràs d'esperar 39 dies. Segons informa LHdigital, el temps d'espera per a la renovació d'aquest document és un dels més llargs de Catalunya, fet denunciat per l'inspector portaveu de la Policia Nacional a Catalunya, Antonio Navarro, que ha assenyalat com a causes d'aquesta situació la manca de personal i l'augment de peticions de renovació.

«A l'Hospitalet estem expedint entre 140 i 150 documents al dia, entre DNI i passaport. És el màxim que es pot fer amb el personal existent», ha explicat Navarro a LHdigital, que ha indicat que hi ha des de fa temps un dèficit de personal del 25%.»


A més, ha apuntat que la proximitat de Setmana Santa també influeix en l'increment del temps d'espera perquè molta gent decideix renovar-lo en aquestes èpoques per tenir-lo vigent durant les vacances, i ha recordat que fins a un 20% de les cites prèvies no es presenten i no són anul·lades.


Comentaris

envia el comentari