IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El teu antic 'router' podria servir per millorar la cobertura wifi de casa teva

Et mostrem les passes per crear un nou punt d'accés a Internet a les vostres llars

Imatge d'un router de connexió telefònica | cedida

   

No fa falta que una casa sigui molt gran perquè hi hagi dificultats per agafar bé la connexió wifi que normalment són fruit de la falta de cobertura: parets gruixudes, la distribució de les habitacions... tot pot contribuir a una menor recepció de senyal en algunes habitacions de la casa. La plataforma Cinco Días ens aporta una solució per a això, a partir d'un element que per a la gran majoria de nosaltres resulta una molèstia: el nostre antic router.

Si vols treure un major partit al teu senyal wifi sense que això impliqui fer una inversió inicial, treu-li la pols a l'aparell perquè et serà de gran utilitat: el podràs convertir en un segon punt emissor de senyal. Això sí, a banda del router que proporcioni línia ADSL necessitaràs un cable Ethernet. Quins passos has de seguir? Te'ls expliquem!

1. Col·loca el router en un lloc estratègic perquè el senyal arribi a aquells punts «morts» de la teva casa.

2. Connecta'l a l'electricitat i, dos minuts després, insereix un cable Ethernet que, al seu torn, endollaràs a un ordinador.

3. Per configurar el router hauràs d'escriure a la pàgina d'adreces la seva IP, és a dir aquest número: 192.168.1.1 o 192.168.1.2. Després, establir un nou nom i contrasenya.

4. Comprova si, desconnectant el cable primer, tens accés a aquesta nova xarxa, que hauria d'aparèixer com una connexió diferent de la xarxa d'internet habitual.

5. Connecta el router antic amb el nou mitjançant un cable Ethernet.

Ja pots navegar des del teu segon punt d'accés!


Comentaris

envia el comentari