El torero Juan José Padilla ferit greu després de sofrir dues cornades a la cama i a l'aixella

Padilla va haver de ser intervingut en la infermeria i traslladat a l'hospital

El torero Juan José Padilla ha hagut de ser intervingut a la infermeria de la plaça de toros de la ciutat de València després de patir dues cornades de pronòstic greu, a la cuixa dreta i a la regió pectoral, durant la correguda de la fira de Falles. Segons explica l'informe mèdic, Padilla presentava «una cornada a la cara anterior externa de la cuixa dreta, amb dues trajectòries, una transversal d'uns quinze centímetre, que perfora i surt per la cara externa de la cuixa, i una altra ascendent d'uns vint centímetres, que discorre entre els músculs sartori i el recte anterior, lesionant fibres longitudinals del sartori i deixant íntegra la fàscia llauna».

Cal destacar que el torero també ha estat intervingut d'una altra cornada a la regió toràcica esquerra, «que disseca el pectoral major sense lesionar-ho, d'uns quinze centímetres de longitud, i que arriba fins a la regió axil·lar». Després de ser intervingut en la infermeria, Padilla ha estat traslladat a l'Hospital Casa de la Salut de la ciutat de València. El torero va resultar ferit quan passava de crossa al quart toro de la correguda, de la divisa de Font Ymbro, que, en el moment menys pensat, li va agafar per l'engonal per després aconseguir voltejar-lo i sacsar-lo d'un costat a un altre de forma aparatosa.

A més, abans d'abandonar la plaça de toros, Padilla amb un torniquet que contenia l'hemorràgia a la cuixa, va tornar a enfrontar-se al toro per donar-li mort i finalment tallar-li una orella que va passejar de camí a la infermeria.


Comentaris

envia el comentari