EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

El torero Sebastián Palomo Linares abandonat pels seus fills després d'una dura operació

El destre està greu després del seu tercer bypass
Palomo Linares continua ingressat després de la seva tercera operació de cor | Cedida

 

El torero Sebastián Palomo Linares ha estat operat esta setmana del seu tercer bypass coronari. El destre, que patia problemes cardiovasculars des de 2007, té pronòstic reservat i ha necessitat respiació assistida. La seva actual parella, Concha Azuara, ha explicat que els fills que havia tingut amb Paloma Barrientos no han anat a visitar-lo. El torero està ingressat a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid des del dimecres passat. 

Pel que sembla, Colom Linares no es parla amb cap dels seus fills des de fa anys. Amb dos d'ells fa més de sis anys que no té relació i amb en Miguel, una mica més de dos.  Així doncs,  Azuara lamenta que el torero ha estat «abandonat» per la seva família. «Ni han trucat ni s'han interessat. En Miguel fa dos anys que no es parla amb el seu pare, no sabem res d'ell. I els altres dos, sis anys. Que quedi clar que han abandonat el seu pare i ara és millor que no hi vagin. És una vergonya» exclama en declaracions per a ‘Vanitatis’.
 

Per la seva banda, el torero li ha manifestat a la seva parella que ja no volia veure'ls, que la reacció d'en Miguel li ha fet molt mal i que el seu cor està massa delicat per a tenir una trobada.