El tràgic destí de les vídues de Víctor Barrio i Iván Fandiño

Raquel i Cayetana van fer un gir radical a les seves vides per seguir els passos de les seves parelles al món de la tauromàquia

Cayetana García i Raquel Sanz al funeral dels seus marits. | Cedida

Dissabte que ve, dia 9 de juliol, es complirà un any de la mort del torero Víctor Barrio. El torero va morir a Terol després de rebre una banyada durant una correguda de toros deixant vídua a Raquel Sanz Hernanz, un destí fatal que la periodista comparteix amb Cayetana García Barona, l'esposa d'Iván Fandiño, que perdia la vida d'igual forma el passat 16 de juny. Als seus 33 anys, ambdues han hagut de fer front a una tràgica situació que ha fet que les seves vides canviïn per complet. Tant una com l'altra ho van deixar tot per amor: Raquel, va canviar el seu treball com a periodista a Madrid per treballar com a cap de premsa de la seva parella i Cayetana va abandonar el seu país natal, Equador, per traslladar-se a Espanya.

Víctor Barrio i Raquel Sanz. | Cedida

 

Raquel Sanz va conèixer al torero Víctor Barrio el 2007, quan treballava en un camp de golf. La vida del destre va fer un gir radical un any després, quan es va estrenar a 'Les Vendes' amb la seva primera novillada, segons recull 'El Mundo'. Raquel va decidir mudar-se de Madrid a la seva localitat, Sepúlveda, on va ser triada com a regidora del PP en les eleccions municipals de 2015. Un treball que compatibilitzava amb les seves tasques com a cap premsa, ja que acompanyava a Víctor, amb qui es va casar el 2014, a totes les corregudes de toros. Una sort que li va fer ser testimoni de la mort de la seva parella.

Ara, un any després de la seva defunció, la periodista resideix a Valladolid i treballa a la Diputació. D'altra banda, també s'ha dedicat a la creació d'una fundació anomenada 'Obra Víctor Barrio', presentada el passat 7 de juny, a través de la qual es difonen i ensenyen als nens els arts de la tauromàquia que li va transmetre el torero. No obstant això, el record encara segueix més viu que mai i pel que sembla, la mort d'Iván Fandiño la va afectar tant que segons la seva mare, Esther Herranz, ni tan sols va tenir forces per assistir al funeral ni per cridar a Cayetana.

Cayetana i Mara, la dona i la filla del torero Iván Fandiño. | Twitter

 

Per la seva banda, Cayetana ara s'enfronta a l'àrdua tasca de criar sola a la seva filla de dos anys, fruit del seu matrimoni amb Fandiño. La jove equatoriana, filla del ramader Luis Fernando García, va venir a viure a Espanya després de conèixer al torero el 2014, de qui es va enamorar sense precedents i va culminar amb el seu pas per l'altar pocs mesos després. Cayetana i Iván es van traslladar a Fuentelencina, a Guadalajara. El passat mes de juny, la jove es va veure tràgicament obligada a viatjar a França per donar l'últim adéu al seu marit, que va morir després de rebre una mortal banyada en el pit.


Comentaris

envia el comentari