El veí de Mataró acusat d'amenaçar el col·lectiu LGTBI torna a penjar un vídeo intimidador

Ja va ser detingut per aquests motius

José Miguel Camargo. | Youtube

 

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha comunicat als Mossos d'Esquadra que el veí de Mataró acusat d'amenaçar en les xarxes socials amb perpetrar una massacre contra el col·lectiu LGTBI a Barcelona ha tornat a penjar un vídeo intimidatori. Ho va fer dissabte a la nit, poc després de quedar en llibertat. El president de l'entitat, Eugeni Rodríguez, ha lamentat que el detingut estigui lliure «després del que va fer» i ha afirmat que això ha generat alarma en el col·lectiu.

Per aquesta raó Rodríguez ha alertat a la Unitat de Delictes d'Odi i Discriminació de la policia catalana de la situació i ha comunicat els fets a responsables de la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat. «No podem permetre aquesta impunitat i molt menys a l'empar de la llei contra l'homofòbia», ha reflexionat a través d'un comunicat l'Observatori Contra l'Homofòbia. L'entitat considera que «cal actuar de forma contundent davant aquesta exhibició d'odi homòfob».

  

L'autor de les amenaces, de 36 anys, va ser detingut per la policia espanyola i va quedar en llibertat dissabte a la nit. L'home amenaçava de fer a Barcelona una matança com la que hi va haver el mes de juny a la discoteca Pulse a Orlando, als Estats Units, i tenia una pistola de fogueig a casa seva que la policia li va confiscar. L'arrestat havia fet diverses gravacions en què animava a disparar contra persones homosexuals i les havia penjat a les xarxes socials. En només un mes va arribar a publicar 31 vídeos al seu canal de YouTube on se'l pot veure dient que vol aprofitar el Circuit Festival de Barcelona que es fa el mes d'agost per provocar una massacre contra gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.


Comentaris

envia el comentari