T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

El viatge públic dels exducs de Palma durant Setmana Santa no ha agradat gens als reis

Els que van ser ducs de Palma han passat les seves vacances de Setmana Santa a Ciudad Real mostrant-se públicament
Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina passen les seves vacances a Ciudad Real. | Gtres

 

Fa temps que van quedar enrere les vacances de Setmana Santa a Mallorca de la Família Reial Espanyola. L'única que segueix la tradició és la Reina Sofia que, mentre els Reis i les seves filles es presenten el Diumenge de Resurrecció, passa les seves vacances en Marivent. Tot i que els ducs de Lugo i els Urdangarin de Borbó no estan, ni se'ls espera, els últims han decidit anar-se de viatge durant les seves vacances, mostrant-se en públic després dels greus problemes judicials que travessen. Sens dubte, fet que no ha agradat gens als reis, que volen evitar l'escàndol públic de la Casa Reial.

L'Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van gaudir de la seva Setmana Santa a Ciudad Real, concretament a la finca La Toledana que en el seu moment van comprar els seus parents els Infants Alfonso i Alicia, i que ara està a les mans de Pedro de Borbó, el Duc de Calàbria. L'estada dels exduques de Palma no va ser precisament discreta.

 

El Dijous Sant la parella es va deixar veure a l'església de Sant Sebastià de Porzuna, després van assistir a una processó i no van rebutjar fer-se fotos amb la gent que l'hi va demanar. El Divendres Sant, mentre els Reis estaven en parador desconegut, els Urdangarin de Borbó passaven les seves vacances a Ciudad Real saludant a la gent i fent-se fotos amb ells.

Als Reis no els ha agradat gens, ja que els exducs de Palma s'han deixat veure públicament, i damunt fent gala de la seva amistat amb els Borbó-Dos Sicilias, uns familiars molt volguts per Don Felipe i Donya Letizia. El fet que els Urdangarin de Borbó s'hagin deixat veure de nou, ha comportat que la gent recordi el Cas Nóos i tot el dany que ha fet a la Corona.

 

Una vegada més, la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin han humiliat i han posat en problemes als Reis d'Espanya, que prefereixen l'absència de notorietat dels seus parents perquè no cridin l'atenció al nostre país. A més, la detenció de Javier López Madrid ha tornat a ressuscitar l'escàndol del 'Compi Yogui', així que a la Zarzuela no estan per tirar coets.