El vídeo de Shakira amb 16 anys que s'ha fet viral

El vídeo mostra una petita entrevista a la cantant colombiana per ser la representant de Colòmbia al Festival Viña del Mar

Després del retorn de Shakira al capdamunt, amb la seva nova cançó al costat de Maluma, la colombiana s'ha fet viral i no per les seves noves cançons o per algun fet amb Piqué, sinó per una entrevista que li van realitzar quan només tenia 16 anys.

Tal com mostra el vídeo de Diari Sur, podem observar Shakira molt joveneta i realment molt canviada físicament contestant a les preguntes de l'entrevistador Salvador Nasralla. El vídeo data de l'any 1993. Durant les preguntes podem observar com la cantant es mostra una mica tímida, anava de morena i el seu somni era conèixer a Ricky Martin.

A més, durant l'entrevista, la protagonista no veu segur que pugui viure de la música en un futur i per això, compte quins són els seus plans explicant que vol estudiar psicologia. Al final de l'entrevista, s'aprecia clarament els nervis d'adolescent quan Shakira coneix al seu ídol, que no era altre que Ricky Martin. Cal destacar que Shakira va protagonitzar aquest vídeo perquè era l'encarregada de representar a Colòmbia en el festival Vinya del Mar.


Comentaris

envia el comentari