El xef Jordi Cruz se sorprèn que alguns bars ofereixin tapes gratis amb la beguda

El jutge de 'Masterchef' va fer aquestes declaracions durant la seva entrevista en 'El Hormiguero'

El xef es va sorprendre molt en saber que alguns bars ofereixen tapes gratis amb la beguda| Antena 3

El cuiner Jordi Cruz acudia al programa 'El Hormiguero per presentar el seu nou llibre 'Tapes amb rock'n'roll'. Durant l'entrevista que li feia Pablo Motos, el xef es va mostrar molt sorprès quan el presentador li va preguntar la seva opinió sobre els bars que ofereixen tapes gratis amb la beguda. «Tu ets partidari de la tapa gratis amb la canya? Et prens una canya a Madrid i et posen una tapa que està collonuda», preguntava Motos. La cara del membre del jurat de 'Masterchef' sorprenia a tots els espectadors, no semblava saber de què li parlaven.

«Tapa gratis?» preguntava el cuiner. «Tapa gratis, sí, sí. I, a Granada, amb la tapa que posen amb la canya mengen tres» exclamava Pablo Motos, mentre continuava amb: «I després ja està Barcelona...». Davant aquest moment, el públic reia i Jordi Cruz insistia: «No em sona. No conec. M'agrada saber que es fa això. Sí? I estan oberts els locals?», el valencià sense creure'l molt li responia: «Home per descomptat. No estàs d'acord amb la tapa gratis». «No ho entenc. Em sembla bé. Pots donar unes olivetes. Però...» continuava el xef amb cara de pòquer. Llavors el presentador aprofitava per bromejar i deixava anar: «Unes olives? Home, estira't una mica», a això, Cruz responia: «Ara veuràs tu. Ara el Jordi serà el garrepa, el lerdo. A casa meva no».

Les xarxes socials no trigaven a reaccionar a aquestes declaracions del cuiner amb estrella Michelin i molts reien del desconeixement de Jordi Cruz, sobretot tenint en compte que es dedica a la restauració.


Comentaris

envia el comentari