IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El youtuber que va enganyar un indigent a Barcelona el torna a visitar per fer-li xantatge

El jove xinés que penja vídeos maltractant els seus gats, l'ofereix 300 euros a canvi del seu silenci, però no li serveix per evitar la denúncia

El youtuber va pagar 300 euros al sense sostre per comprar el seu silenci. | Youtube

Reset, el polèmic Youtuber que va donar galetes amb pasta de dents a un indigent a Barcelona, ha tornat a fer de les seves. El passat 23 de gener, aquest jove xinès de dinou anys, va anar a visitar l'home que havia estafat, per fer-li xantatge, oferint-li diners a canvi del seu silenci, segons informa Cadena Ser.

La víctima de la humiliació per part de Kanghua Ren ha declarat a la Guàrdia Urbana que el passat dilluns, el youtuber el va anar a veure amb un amic i el va demanar quedar-se a dormir dues nits allà, amb ell, per fer un vídeo pel seu canal. L'home, d'origen romanès i de 52 anys, no el va entendre bé i els va portar a casa de la seva filla, on els joves el van dir que li pagarien 300 euros si no explicava res d'allò, i en agraïment per poder experimentar amb ell com era viure en aquelles condicions. Llavors, l'home va acceptar el tracte i es van citar per l'endemà, al carrer Mineria de Barcelona, davant d'un supermercat Lidl.El youtuber va tenir mala sort i la Guàrdia Urbana va arribar abans, el va identificar i denunciar. Actualment el jove es troba a l'espera de la decisió del jutge davant una possible investigació per presumptes delictes d'odi i discriminació i contra la integritat moral. D'altra banda, molts usuaris s'estan queixant que molts dels vídeos de Reset tenen continguts ofensius, com per exemple les gravacions en les quals maltracta els seus gats. 

El youtuber posa una raqueta elèctrica a terra i obliga el seu gat a caminar sobre aquesta fent que s'electrocuti. | Youtube

 

En un d'aquests vídeos, el jove posa una raqueta elèctrica (utilitzada usualment de mata-mosques) a terra i obliga el seu gat a caminar sobre aquesta fent que s'electrocuti inevitablement. En un altre, l'obliga a beure suc de llimona i mostra el patiment del gat, que treu escuma per la boca com a reacció de l'acidesa, cosa que li sembla graciosa. Això no és tot. En altres ocasions ha mossegat els seus gats, els ha llençat a terra, els hi ha llençat ous a sobre, etc. Tot amb l'excusa que feia els reptes que la gent li demanava. Aquests vídeos els ha tret del seu canal, però es poden veure a d'altres, que els publiquen per denunciar els actes del youtuber.


Comentaris

envia el comentari