Elena Furiase dedica unes boniques paraules al seu fill, Noah

L'actriu ha parlat de la seva experiència com a mare en una preciosa carta a Instagram

Elena Furiase en una foto junto a su hijo, Noah
Elena Furiase en una foto amb el seu fill, Noah | Instagram

El fill d'Elene Furiase, Noah, ha complert el seu primer mes aquesta setmana i l'actriu ha volgut enviar-li un missatge molt tendre. La filla de Lolita Flores ha parlat de la seva experiència com a mare primerenca. Explica com tot i els mals moments o els dolors que pateix, tot es cura quan sap que té el seu petit al seu costat.  

L'amor d'Elena Furiase pel seu fill Noah

En una publicació d'Instagram Elena explica com a ella: «No m'importa caure de la son, no m'importa la tendinitis del braç, no importa el dolor de coll, no m'importa no tenir temps, no m'importa menjar a qualsevol hora, no m'importa». En una declaració d'amor al seu fill, que va néixer el 12 d'octubre, relata que «tot val la pena per veure't créixer fort, feliç i sa. Feliç aniversari del primer mes, vida meva, Noah». 

Ha demostrat d'aquesta manera que sent una gran devoció pel seu fill Noah i que farà el que faci falta per cuidar-lo. Encara que només té un mes de vida, ja són moltes les mostres d'amor, en forma de fotografia, que l'actriu ha penjat amb el seu petit a les xarxes socials.

Totes són un reflex del gran amor que ha sentit per ell des dels primers dies: «9 dies en aquest món i ja ens has ensenyat a estimar»

Elena Furiase a l'aniversari d'Alba Flores amb el seu fill

El petit dels Flores ja ha assistit a la seva primera festa familiar, concretament l'aniversari d'Alba Flores. Tota la família es va reunir fa uns dies al conegut restaurant madrileny Floren Domezain, inclosos Elena Furiase i el seu petit. Aquest va ser el primer cop que podíem veure en públic al petit Noah Sierra Furiase, que també estava acompanyat del seu pare Gonzalo Sierra.  

Gonzalo Sierra, Lolita, Elena Furiase y su hijo Noah en la fiesta de cumpleaños de Alba Flores
Gonzalo Sierra, Lolita, Elena Furiase i el seu fill Noah a la festa d'aniversari d'Alba Flores | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari