Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase

Elena Furiase pren una decisió amb la seva mare Lolita Flores en llegir el seu missatge

Lolita Flores ha deixat preocupats els seus amics i familiars després del seu últim post a les xarxes

Lolita Flores segueix preocupant la seva família, i, especialment, la seva filla  Elena Furiase. Com sol ser habitual en aquests darrers temps, l'artista espanyola s'ha deixat endur per l'espontaneïtat a l'hora de publicar un altre dels posts tan comentats a Instagram. En una nova reflexió nocturna, la filla de Lola Flores ha explicat que no passa per la seva millor etapa pel que fa a la salut.

Lolita Flores confessava fa unes setmanes a Sábado Deluxe que està passant un temps de certa inestabilitat en la seva salut. Té problemes de visió, ossis i musculars, i tots aquests problemes físics han provocat que hagi d'ajornar diversos projectes.

Lolita Flores angoixa a la seva filla Elena Furiase

Lolita Flores ha tornat a deixar tocats els seus seguidors per la imatge que ha pujat a les xarxes. L'artista ha compartit una estranya publicació. En aquesta, confessa: «tinc el meu ull dret malalt. Es curarà com el meu cor, com la meva ànima s'ha curat tantes vegades», començava el post.

Això sí, el que mai no perd Lolita Flores és l'humor, i així ha quedat reflectit en aquest nou post. «Tinc vida, per això em fa mal la ciàtica, perquè com diu el meu amic Fransuá, mentre et faci mal alguna cosa, és senyal que estàs viu», publicava per a la tranquil·litat d'Elena Furiase.

D'altra banda, l'artista espanyola va voler agrair als seus seguidors acèrrims tot l'afecte que li estan donant. «Només vull dir des del meu coixí gràcies, per seguir-nos cada divendres a Tu cara me suena», confessava.

La barreja de tòpics al missatge de Lolita Flores va alarmar la seva família

Al costat del text, l'artista va adjuntar una foto sense cap filtre i sense maquillar. Una imatge que sol ser habitual als posts nocturns de Lolita.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores no està passant pel seu millor moment | Catalunya Diari

També va parlar sobre la seva professió, de la il·lusió que li provoca haver complert el seu somni de ser mare, i els amics que hi té al costat. Sens dubte, 'l'amanida' de tòpics al missatge de Lolita Flores va ser el causant de la preocupació dels seus.

«Orgullosa dels meus fills i després de tenir nets. Gràcies, una professió que adoro i amics pocs, però bons», ha escrit la cantant.

Primer pla de Lolita Flores
Lolita Flores ha publicat una altra de les seves estranyes reflexions a les xarxes socials | Europa Press

I és que, avui en dia, ningú sap clarament quin és el seu dolor més agut o si realment està feliç per tot el que posseeix a la seva vida, encara patint mals.

«Les cicatrius queden, però aquesta soc jo, sense trampa sense filtres, sense nines, sense treure les empremtes. Gràcies a tots per ser-hi, gràcies, mil gràcies. Aquí estaré mentre Déu vulgui, tinc dos fills meravellosos, un net que em té enamorada i un altre que arribarà. El que més desitjava era ser mare i ho vaig aconseguir», deia.

Elena Furiase, preocupada per l'estat de la mare

Lolita Flores no vol preocupar gaire els que més l'estimen, els seus dos fills. El cas és que Elena Furiase ha pres una decisió, i no és cap altra que controlar més de prop la salut de la seva mare.

Ja són moltes les ocasions en què l'artista espanyola escriu certes coses al seu Instagram que alarmen els seus.

Lolita Flores acompanyada de la seva filla Elena Furiase
Lolita Flores i Elena té una relació molt propera | GTRES

I la seva filla no deixarà que Lolita Flores segueixi veient com la seva salut empitjora com ho fa d'un temps ençà. Té clar que la seva mare necessita cuidar-se més i no basar tant la seva vida a la feina. Ja ha treballat molts anys i el cos li està dient prou, per tant veurem si l'actriu aconsegueix que es cuidi més els pròxims temps.