Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Elena Furiase dona a llum el seu primer fill

L'actriu i Gonzalo Sierra son pares d'un nen de qui encara no en sabem el nom
Elena Furiase ha donat a llum al seu primer fill. | GTRES

 

Elena Furiase ha donat a llum el seu primer fill, fruit de la relació Gonzalo Sierra. Els dos s'han convertit en pares avui, 12 d'octubre. L'actriu ingressava a les 12.30 a l'hospital i a les 15.00 ja havia donat a llum al petit, de qui encara no sabem el nom, a través d'un part natural. El doctor Ignacio Palomo ha estat l'encarregat d'assistir la mare, que no ha patit complicacions durant el procés.

Elena Furiase ja és mare del seu primer fill

La felicitat ha arribat a la família i, com no podia ser d'altra manera, Elena ha estat en tot moment acompanyada. Lolita i Guillermo Furiase, els seus pares, i Guillermo, el seu germà, han acompanyat la parella en aquest moment tan especial. El naixement del petit ha fet que Lolita sigui àvia per primer cop, una alegria que feia temps que esperava.

 

És cert que, en aquests casos, l'espera es fa molt llarga, però Elena ha viscut el procés de la millor manera: en família. Durant aquest temps, Elena s'ha preparat per al moment decisiu. De fet, els seus seguidors han pogut veure l'evolució de la mare a través de les múltiples imatges i vídeos que ha compartit a les xarxes, amb tot un seguit d'exercicis de preparació pel part i postpart. 

Lolita ha estat àvia per primer cop, donant suport a la seva filla Elena Furiase. | Cedida

 

Elena Furiase no vol deixar de treballar

Un mes abans de donar a llum, Elena Furiase va voler fer un petit descans dels seus projectes professionals per centrar-se en l'embaràs. En qualsevol cas, Elena va deixar clar que després de donar a llum no agafaria la baixa i es posaria mans a la feina al més aviat possible. De fet, la filla de Lolita va comentar que tenia «algunes cosetes per televisió» que no podia desvelar.

 

No obstant això, vol dedicar tot el temps que sigui necessari al seu fill. Tot i començar a treballar, va afirmar que escolliria «una miqueta més els treballs els primers mesos» perquè vol cuidar del seu fill. El que està clar és que, faci el que faci, ho farà acompanyada de la seva gent. Enhorabona, parella!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris