ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

Elena Furiase es canvia el nom per Elena Flores Furiase a les xarxes en honor a la seva mare Lolita

L'actriu ha volgut tenir un gest d'allò més entranyable amb la seva mare, Lolita
Elena Furiase amb la seva mare Lolita Flores  | Más Corazón

 

Elena Furiase ha escenificat un gest d'allò més entranyable amb la seva mare. Potser perquè s'acosta el Dia de la Mare, la jove actriu espanyola no s'ha arronsat i ha fet un regal a la seva mare que, lluny de costar una fortuna, agradarà d'allò més a Lolita. 

 

Elena, qui manté autèntica obstinació per la seva mare, ha volgut retre-li homenatge a les xarxes socials i s'ha canviat el nom al seu perfil d'Instagram. Així doncs, Elena Furiase és ara: Elena Furiase Flores.

Homenatge al cognom de la fortuna: Flores

Així mateix, es tracta d'una iniciativa de la marca 'Kaiku' anomenada #lasmadresprimero. En aquest cas, doncs, la filla de Lolita ha volgut mostrar la seva devoció per la seva mare i no ha dubtat en aferrar-se a la iniciativa canviant-se el nom a les xarxes. 

 

A més a més, Elena no ha volgut canviar-se el nom sense explicar abans els motius per fer-ho. Per exemplificar l'amor que sent per Lolita, la mateixa Elena ha publicat una instantània amb ella.

 

«Per a tots els que la nostra mare és el primer. Com em podia oblidar d'ella ara que s'apropa el dia de la Dia de la Mare?. He volgut fer un petit gran homenatge i, com heu vist al meu perfil, des d'avui deixo de ser Elena Furiase per ser Elena Flores», relata Furiase mentre apuntala el discurs dient: «Avui presumeixo de mare, d'àvia i de totes les dones de la meva família».

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris