Elena Furiase reivindica el feminisme durant el bateig del seu fill

La majoria de convidades van lluir pantalons i Elena ho va destacar a través del seu Instagram: «Els pantalons els portem les dones»

Elena Furiase i Gonzalo Sierra amb el petit Noah el dia del bateig
Elena Furiase i Gonzalo Sierra amb el petit Noah el dia del bateig | Gtres

El passat dissabte, Elena Furiase i Gonzalo Sierra van celebrar el bateig del seu fill Noah per donar la benvinguda al món del petit. Molts amics de la parella i la família Flores al complet no van fallar a la cita.

L’endemà del bateig, Elena va agrair l’assistència de tots els convidats a través del seu perfil d’Instagram. La jove va publicar una foto, on apareixien els pares amb el petit en braços, i un text en el qual es descobria un detall en l’estil que van lluir moltes de les convidades: «Per cert, ahir els pantalons els portàvem les dones», que va acompanyar dels hastag ‘#todascontraje’.

Vestits de pantalons i jaqueta

La mateixa Elena Furiase va optar per lluir un vestit de pantaló i jaqueta de color rosa amb una camisa del mateix color dissenyat per Vicky Martín Berrocal. Per la seva banda, la seva cosina Alba, també va escollir un look amb pantalons, però en aquest cas de quadres amb tonalitats de grisos i roses. A més, a diferència de la seva cosina, no va lluir sabates de taló, sinó un calçat esportiu.

Elena Furiase amb el look que va escollir pel bateig, amb la seva estilista, Ana Capel
Elena Furiase amb el look que va escollir pel bateig, amb la seva estilista, Ana Capel | INSTAGRAM

 

Agraïments als convidats

En el missatge d’agraïment que va publicar al seu perfil d’Instagram, Elena Furiase va explicar les raons per les quals havien decidit batejar el seu fill Noah: «Per apropar-lo més al meu Déu. Que no és el de tots segurament, però si el d’alguns; per celebrar la seva arribada, per donar-li una benvinguda com es mereix, per la seva llum».

  A més, es va mostrar molt orgullosa de la gent que els va acompanyar durant la celebració: «Ho vam celebrar amb les nostres famílies, amb la nostra gent, que tot i que érem molts, era la nostra gent, perquè som uns privilegiats, i també agraïts, per tenir tant d’AMOR a prop... el més important per a nosaltres». A continuació, es pot llegir tot el text de la publicació d’Elena Furiase.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  02-03-2019... Ayer bautizamos a nuestro pequeño #noah por muchos motivos, sobretodo por acercarle más a mi dios que no es el de todos seguramente, pero si el de algunos; por celebrar su llegada, por darle una bienvenida como se merece, por su luz.. Y lo celebramos con nuestras familias, con nuestra gente que aunque éramos muchos, eran nuestra gente, porque somos unos privilegiados, y también agradecidos, por tener tanto AMOR cerca... lo más importante para nosotros. * * * Gracias al @bodaselmirador por hacernos sentir tan agustito, a @victoria_es_ @vickymartinberrocal por darme el privilegio de llevar uno de tus diseños en este día tan importante, a @cheloescobarmup y sus manos que siempre están para mi la avise cuando la avise! Y gracias a todos los que nos acompañasteis este día dándolo todo y más!... fue un día bendecido y no podía ser de otra forma siendo vísperas del cumpleaños de mi abuelo.. GRACIAS! (Por si todavía no las había dado suficiente ..... por cierto ayer los pantalones los llevábamos las mujeres #todascontraje #bautizonoah. Photo by: @lahachenoesmuda

  A post shared by Elena Furiase (@elenafuriase) on  


  Comentaris

  envia el comentari