Elena Huelva

Elena Huelva ens deixa sense alè amb el seu últim i demolidor missatge

Elena Huelva ha deixat a través de les xarxes socials un missatge molt preocupant

Comencem el 2023 obrint una nova etapa. Haurem de deixar enrere el 2022 i les coses dolentes que ens ha deixat aquest any, per poder començar-ne un altre de molt millor. Elena Huelva ha pres aquesta decisió i afirma haver rebut al desembre una de les pitjors notícies que podia rebre, però això no li impedirà continuar lluitant.

La jove sevillana ha esdevingut una de les persones amb més visibilitat actualment a causa de la seva situació. Elena Huelva pateix un càncer, amb el qual fa temps que s'enfronta. Tot i haver compartit una reflexió d'aquest 2022, avui ens ha deixat unes paraules força preocupants a Instagram.

Elena Huelva continua la lluita contra el càncer

Elena Huelva s'ha convertit aquest 2022 en el referent de superació de molts per la seva situació actual. La jove amb Sarcoma d'Ewing s'ha convertit en tot un símbol de lluita contra el càncer i està donant exemple a molts de com no s'ha llençar la tovallola.

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva passa les festes amb els més estimats | Instagram

Fa uns dies vèiem com la noia deia adeu a un dels seus pitjors anys per començar-ne un de nou. La influencer, com fa habitualment, llançava un text amb una reflexió a tots els seus seguidors d'Instagram. «El simple fet de sortir al carrer, que et toqui el sol a la cara, l'aire, semblarà una ximpleria, però és una de les millors ximpleries, les petites coses que realment són les més grans. [...] Demà s'acaba l'any, ha estat un any ple de coses bones, és la realitat».

El missatge continuava: «Malgrat tot, malgrat que a l'agost la meva vida s'esfondrés a poc a poc i que aquest mes de desembre em diguessin el pitjor que poden dir a una persona. Em quedo amb un 2022 bonic, ple d'experiències, moments, amor i persones meravelloses».

Elena Huelva es confessa

Elena Huelva ens ha deixat sense paraules després de la seva publicació. Avui no ha estat una reflexió el que ha volgut compartir amb els seus seguidors, sinó una frase que ens ha deixat gelats. Avui hem vist un «Us estimo...».

Foto d'una història d'Instagram d'Elena Huelva
Elena Huelva comparteix un missatge preocupant a Instagram | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

De moment no n'hem tornat a saber res més, però estem segurs que d'aquí a poques hores Elena Huelva ens explicarà el perquè d'aquest missatge. Cal esmentar que anteriorment a aquest story la influencer escrivia «Avui està sent un dia força difícil, demà sé que estaré millor», al qual va afegir #confia #misganasganan.

Aquestes setmanes estan sent uns dies força difícils per a la jove i així és com ho està confessant amb tots els seus seguidors a través de les seves xarxes socials.

Elena Huelva: un camí difícil

La sevillana està passant per uns moments força difícils a la seva vida a causa del càncer que pateix. Aquest 2022 no ha estat un dels millors anys per a ella i ha reconegut que no ha tingut tampoc el millor començament d'any. Encara que, això sí, Elena Huelva espera que «demà sigui un altre dia» i torni a tenir aquest somriure a la cara.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva fa anys que lluita contra el càncer | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Cada dia, des de fa quatre anys, la influencer lluita contra el Sarcoma d'Ewin. Actualment té 20 anys i ha aconseguit una gran visibilitat gràcies al seu gran optimisme, bon humor i les seves ganes de vèncer aquesta malaltia.

Elena Huelva té un propòsit per al 2023 i és aconseguir superar aquest càncer «Difícil, però no impossible. Seguim!». Tot i haver compartit amb els seus 785 mil seguidors que al desembre li havien comunicat «el pitjor que poden dir a una persona». Després que «que a l'agost la meva vida s'esfondrés a poc a poc».