Elena Huelva

Elena Huelva revela si seguirà lluitant i explica els seus sentiments reals

Elena Huelva està afrontant el Nadal més difícil

Elena Huelva torna a ser notícia avui. La jove, que pateix sarcoma d'Ewing, ha fet una nova publicació a les xarxes socials sobre la seva situació. En concret, ha revelat que el dia no ha començat bé, ja que ha tingut un ensurt.

No obstant això, ella, tan positiva com sempre, malgrat la duresa de vida que està afrontant, ha deixat clar que continua lluitant per seguir endavant. Ha recordat a tots que no es quedarà de braços plegats, que és forta i no hi ha res ni ningú que la freni. Amb aquesta declaració ha emocionat moltíssim tots els seus seguidors, que estan impactats amb el seu coratge davant l'adversitat.

Així mateix, com sempre sol fer, no ha dubtat a exposar que, passi el que passi, ella ja ha guanyat. Ha guanyat moltes coses, però sobretot l'afecte de multitud de persones. I ja no ens referim al dels seus familiars i amics, sinó al de ciutadans corrents que l'admiren per la seva valentia i l'animen sempre.

Elena Huelva impacta amb la seva darrera publicació

La 'influencer' travessa unes setmanes especialment difícils. El darrer mes de desembre els metges li van donar una mala notícia: la malaltia que pateix li havia arribat a la tràquea, cosa que és molt perillosa i que va requerir el seu ingrés hospitalari.

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva gaudeix del Nadal a casa seva. | Instagram

Afortunadament, dies després, els doctors van decidir donar-li l'alta i van permetre que passés el Nadal a casa amb la família i els amics. Això la va omplir d'alegria i no va dubtar a manifestar-ho públicament. Tanmateix, les coses han tornat a torçar-se per a Elena i així ho ha donat a conèixer a Instagram fa unes hores. Ha penjat una publicació en què diu:

«Avui m'he despertat no de la millor manera. És més, gens bé, un ensurt. Estan sent dies molt difícils, estan sent dies molt complicats, cada cop més. Però, com sabeu, jo soc més forta i més complicada. Vull que sapigueu que jo ja vaig guanyar, fa molt. Seguim, sempre». Aquestes paraules han acompanyat una fotografia molt especial. Mostra la seva mà agafada per la del seu pare, la seva mare i la seva germana, que són el seu principal suport i ajuda en aquests moments.

D'aquesta manera, Huelva ha confessat que aquest matí ha tingut un problema de salut, un cop dur per a aquestes setmanes. Tot i això, ha volgut deixar de manifest que, malgrat la crua situació, no es rendeix, continua lluitant: és un exemple per a tothom.

Elena Huelva rep nombroses mostres d'ànim i afecte

La sevillana ha vist que, després de veure la llum aquesta darrera publicació, ha tornat a rebre nombrosos missatges d'afecte. Entre aquests destaquen els de famosos com ara Anne Igartiburu, Noemí Galera i Paula Echevarría. Aquesta última, en concret, li ha escrit: «Hi vull posar la meva mà amb vosaltres, força i ànim».

I a aquests s'hi han unit els de Patricia Conde, Rosa López, Conchita i Eva González, entre d'altres. Així, l'exdona de Cayetano li ha dedicat unes sentides paraules: «Vinga, nena meva. Tot aquest país t'agafa la mà molt fort».

De la mateixa manera, molts internautes han volgut donar-li suport i energia positiva en aquests moments: «Estem amb tu, Elena. Les teves ganes ens guanyen» i «Preguem, però tu segueix forta, campiona».

Sense oblidar-ne d'altres com aquest: «Un dels triomfs més grans de la vida és estar envoltada de gent que t'estima i que t'admira. Tu has aconseguit no només visibilitzar una malaltia que ens incumbeix a tothom, sinó també que molts de nosaltres vegem el món des d'una altra perspectiva. Fer-nos valorar el temps i fer-nos veure que les nostres ganes poden i han de guanyar».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp