Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Elena Rodríguez amb rostre seriós en el plató de 'Supervivientes 2023'

Elena Rodríguez explica si realment hi va haver trampes a 'Supervivientes'

Elena Rodríguez es pronuncia sobre la darrera polèmica

Quan els supervivents van tornar a Espanya, els mitjans de comunicació se'n van fer ressò, i els van poder captar a tots amb telèfons mòbils a l'aeroport. Això va fer saltar tots els dubtes sobre si s'havien infringit les normes de 'Supervivientes', ja que els concursants no poden tenir accés a informacions de l'exterior.

Ara, Elena Rodríguez no ha dubtat a fer un pas endavant i pronunciar-s'hi. La mare d'Adara Molinero ha aclarit una mica aquesta pregunta que cada vegada estava fent més soroll a les xarxes socials: per què els supervivents portaven un telèfon a la mà?

Elena Rodríguez revela per què Adara portava un telèfon a la mà

La final de 'Superviventes' ja és aquí. La setmana passada, els supervivents es van acomiadar de l'illa que tant els ha donat i posaven rumb a Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Com no podia ser altrament, els mitjans de comunicació es volien fer ressò de l'arribada d'Adara Molinero, Artúr, Jonan, Bosco i Asraf a l'Aeroport de Madrid. Però hi va haver un detall que no va passar desapercebut pels més fanàtics.

Primer pla d'Elena Rodríguez amb cara de sorpresa en el plató de 'Supervivientes 2023'
Elena Rodríguez revela per què portava un telèfon la seva filla | Mediaset

Tots els supervivents portaven posats els característics auriculars vermells pels quals escoltaven música i així no poder escoltar les preguntes dels reporters que estaven a l'aguait.

No obstant això, el que també portaven els concursants era un telèfon mòbil a les mans. Això feia saltar totes les alarmes. La imatge d'Adara Molinero i la resta dels seus companys amb telèfons donava a entendre que estava tenint accés a informacions de l'exterior de tot el que estava passant, però, era així realment?

Elena Rodríguez ha explicat realment què significa aquest telèfon, i no, no tenien accés a informacions, ni xarxes socials, ni trucades. La mare de la supervivent ha explicat que no hi ha hagut cap parany ni irregularitat. Es tracta d'un telèfon que té com a única funció gestionar la música que escolten els supervivents, però, per descomptat, no tenen accés a res més.

Per això totes aquestes suposicions de trampes queden totalment dissipades.

Elena Rodríguez, el pilar fonamental de la defensa d'Adara

Elena Rodríguez ha demostrat ser una autèntica mare coratge. L'exsupervivent s'hi ha deixat el cos i l'ànima a la defensa a ultrança del concurs de la seva filla. Amb cada gala o debat de 'Supervivientes', Elena ho ha donat tot i no ha dubtat a ficar-se en més d'un problema per posar de manifest el bon concurs de la seva filla.

Elena Rodríguez feia una forta defensa de la seva filla a xarxes socials ara que ja ens trobem a dies que es conegui el guanyador del reality.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero bufant el 22 de juny de 2023
Adara Molinero aconseguia convertir-se en la nova líder de la setmana | Mediaset

«Adara ha estat una de les grans protagonistes de Supervivientes 2023. Genera infinitat de contingut, em refereixo a contingut que emociona, que genera audiència i debat. Ha guanyat proves, ha estat líder i, sobretot, ha sabut aguantar fins a l'últim moment», assenyalava Elena Rodríguez.

«Adara és vital per a qualsevol reality de convivència, sap donar contingut, i com a concursant té un imant que atrapa. Ella és una dona autèntica, sense diverses cares, i s'ha de salvar i seguir cap al final», acabava el comunicat.

Durant la gala d'ahir de 'Supervivientes', Adara va aconseguir convertir-se en líder i va nominar de manera directa Asraf. «Li tinc moltíssim afecte a l'Asraf i em fa molt de mal, però l'he de triar perquè no em queda cap altra», ha justificat. La parella d'Isa Pantoja i Bosco són els dos nous nominats de la setmana.